A siker alapvető titkai

Mások hogyan csinálják, hogyan érik el a céljaikat?
Ez amúgy a kedvenc gatyám VOLT!

Beszedhetsz akármilyen csoda kapszulát, megihatsz akármilyen szuper turmixot, nézegetheted bárki fotóit, kérheted a menübe a zéró kólát…
De ha nem építesz bele egy rendszert az életedbe, nem figyelsz oda tudatosan a táplálkozásodra, ha úton-útfélen beülsz enni valahova…
Ha minden táplálkozási tanácsot, amit csak olvasol, követsz, miközben azt sem tudod, hogy valójában Neked mire lenne szükséged…


Ha nem alszol eleget, és nem mozogsz rendszeresen és nem a céljaidnak megfelelően programozod magad,
NE VÁRD, hogy pozitív változás következzen be!


Legyen a célod a fogyás, az egészségmegőrzés, izomépítés, fizikai erőnlét fejlesztése, inzulin rezisztencia kezelése, energiaszint javítása, stressz csökkentés, hormonális egyensúly beállítása:
Építsd fel a napjaid, az ébredés pillanatától kezdve, az étkezések időpontján át a testmozgásig!
Igyekezz figyelni, hogy időben menj aludni, hogy tudj regenerálódni és töltődni a másnapra!

Próbálj meg ugyanabban az időben étkezni, legyen reggelid, ebéded és vacsorád, amiket lehetőleg Te készíts el magadnak!
Konzultálj szakértővel, hogy a Te igényeidnek és állapotodnak megfelelően állítsa össze a táplálkozásodat! Járjatok utána, hogy mik okozhatják a sikertelenséged! Legyen az akár lelki vagy egészségügyi ok is!

Kezdj el mozogni! Vagy mozogj többet! Ha már egy ideje sportolsz, de még sincs eredmény, vagy a pihenő idő hiányzik (és itt az elegendő alvásra gondolok), vagy a táplálkozás hibádzik valamiben.

De az is meglehet, hogy az adott sporthoz adaptálódott a szervezeted és már nem tud fejlődni, mert nincs fokozatos terhelés, nem elég változatos, vagy nem elég intenzív. Esetleg nem a Te típusodnak és célodnak megfelelő mozgást végzel!
Ha nem vagy elég motivált, mozogj együtt a pároddal, tesóddal, vagy barátokkal.

Ha tutira akarsz menni, fordulj személyi edzőhöz, mert Ő a gyakorlatok helyes végrehajtását is meg kell, hogy tanítsa! Ez nem csak a prevenció szempontjából hasznos, de eredményesebb is lesz az edzésed!

Egy a lényeg, és az a kitartás! Adj időt magadnak, hisz amit évek alatt elrontottál, két hét alatt nem tudod helyrehozni!
Legyenek új szokásaid, cseréld le a régieket, kezdj új életet!

 

Tags:
© 2017-2019 Békássy Csaba - Csabi mester. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.