Mentes cukkinis brownie

Napfényes cukkinis brownie,undin hangzik, de mivel #eniszeretjókatenni higgyjétek el nekem, hogy isteni!


----- Melegítsük elő a sütőt, légkeveréses módban, 175 fokra (180 is teljesen jó, csak hamarabb kell kivenni).
2 nagyobb tojás (én most 6 db fürj tojást használtam)
1 púposabb kávéskanál vanília őrlemény

Fél bögre Szafi por eritrit (én sima eritritettel is készítettem)

----- Ezeket keverjük össze egy tálban.
1 alma lereszelve
2 bögre reszelt cukkini (kb másfél nagyobb cukkini)

----- E kettőt pedig adjuk hozzá, majd hagyjuk állni pár percig

----- Az alábbiakat keverjük össze egy másik tálban, és ha kell, szitáljuk át, mielőtt hozzáadjuk a sót!
1 bögre gluténmentes zabliszt
Fél bögre kakaópor, vagy karobpor (vagy fele-fele)
1 púposabb kávéskanál étkezési szódabikarbóna
¼ kávés kanál himalaja só

----- Keverjük össze a ét tál tartalmát, hogy egy kicsit feldobjam, én még tettem bele
¼ bögre törött török mogyorót. De mivel több cukkinit reszeltem, a következőbe stevia-s étcsoki darabok is kerülnek!

----- Egy szilikonos sütőformába (négyzet, kerek az mindegy) adagoljuk bele a masszát, egyengessük el a tetejét és tegyük be a sütőbe 30-35 percre! Ha már nem ragad a villánk fogaira semmi, ki is vehetjük.

Tags:
© 2017-2019 Békássy Csaba - Csabi mester. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.