Previous Next

A kedvenc Szafi termékeim

Azért szeretem a Szafi termékeket, mert iszonyatosan jól vannak összerakva és szinte már bármit elkészíthetünk allergén- és adalékanyag-mentesen! 
Amikor anno életmódváltásba kezdtem (2011), csak egy alap recept volt...


(1 banán és 2 tojás, illetve a zab - így lett muffin, vagy palacsinta). A sütijeim általában vagy rondák voltak, de finomak, vagy nagyon guszták, de ehetetlenek. 
Nehéz volt a kiváltott összetevőkkel ügyesen eltalálni az arányokat és az elkészítési módot.
Sőt, bizonyos hozzávalókról nem is lehetett hallani sem.
Mára már ez gyökeresen megváltozott, elterjedtek a paleo és a laktóz- és gluténérzékenyek számára is fogyasztható termékek.
Szafi az elsők közt volt, aki ilyen receptekkel látott el minket és milyen jól tette! 
Innen nőtte ki magát, hogy az egyik minőségileg vitathatatlan termékcsalád tulajdonosa lett.

De még milyen termékeké! Minden kliensemnek, tanítványomnak, barátomnak, vagy bárkivel, akivel csak beszélgetek, ajánlom és én is előszeretettel használom őket.
Olyan széles választék áll már rendelkezésünkre és megannyi pompás recept, akár Tőle, vagy a követőitől, hogy csoda – hiszen a fantáziád csak szárnyalhat!

Nagyon jó alapok és folyamatos fejlesztések.

Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, szóját, de néha még tojást sem.

Mondják, hogy az egészsége táplálkozás drága. 

Erre mindig csak annyit tudok mondani: Nekem nem áll a pénzem konzervekben, nincs 6 féle sajt, vagy joghurt és felvágott a hűtőmben, sem mindenféle üdítő, szószok, chipsek. Sem 4 féle üdítő, vagy szénsavas ital. Ami nálam van, az mind valódi tápanyaggal bír, és jót tesz a szervezetemnek!

Az csak gazdaságosabbá teszi a napjaimat, hogy előre készítem az ételt, dobozolom és viszem magammal, így igen ritka, hogy váratlanul kelljen kiadnom kajára.
Mindig minden elfogy, nem tárolgatunk hónapokig semmit, ha valami mégis hosszabb ideig kitart, az valóban egy drágább cucc, mint pl a mandula liszt, de mire elfogy, addigra is rengeteg egészséges sütemény, vagy energia golyó alapanyagaként szolgált!

Ez egy életmód és a Szafi termékek az egyik legjobb hozzávalók! 

A képen az abszolút kedvenceim láthatók, kedvezményes vásárláshoz kattints IDE.


 

Tags:
© 2017-2019 Békássy Csaba - Csabi mester. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.