Személyi edzés

Nem, nem adok ismeretlenül edzéstervet! :) Minden esetben FMS szűréssel kezdjük a közös munkát, mielőtt belevágnánk a személyi edzésbe. Ez elengedhetetlen a szakszerű edzésprogram felépítéséhez, és a sérülések minimalizálásához. Az FMS szűrés alapján korrekciós gyakorlatokat tanítunk, melyekkel az aszimmetriák helytelen mozgásminták és beszűkült mozgástartományok javíthatók.

Jó, de mikor edzünk...?

Hengerezz Velem

Edzéseken rendszeresen emlegetem, hogy mennyire hasznos az SMR hengerek, azaz masszázshengerek használata. Edzés előtt, edzés után, regenerációhoz, az izomláz csökkentésére, a narancsbőr eltüntetésére... SMR Szakértőként rendszeresen tartok kiscsoportos masszázshenger oktatást "HENGEREZZ VELEM" néven. Ezeken a workshopokon részletesen bemutatom a masszázshenger használatát.

Érdekelnek a részletek...

Hírlevél

Hasznos tartalmak edzésről, mozgásról, étkezésről, egészséges életmódról, regenerációról Enitől és Csabitól...

Hol tudok feliratkozni?
Previous Next

Csapatépítő kirándulás Pilisborosjenőnél

Tegnap hatalmas mázlink volt az időjárással! A hetek óta Csabi mesterrel leszervezett csapatépítő és kincskereső kirándulásunk napja esővel indult...

De mire odaértünk a kiindulási pontra, abba is maradt és az a nagy hőség sem lett utána. 
Le a kalappal a Zen Power Taekwon-do-s gyerekek előtt, mert nem csak végigcsinálták a kb 8km-es útvonalat, de meg is találták a kincset és az ahhoz vezető nyomokat is!
Köszönjük Zsoltinak a szervezést! (Már korábban felmérte a terepet, és már tegnap reggel 7-kor kint volt, hogy elrejtse a nyomokat! A kódolás, amit kitalált, meg egyenesen zseniális volt, még nekünk felnőtteknek is fejtörést okozott!)

A kincset végül a hamis egri várnál találtuk meg, tuti biztos rejtekhelyen.

És mivel körtúra volt, még a teve sziklát is megnéztük, ami közelről sokkal izgalmasabb.


Örülünk, hogy a személyi edzős tanítványaink és az étrendes klienseink is jól érezték magukat! 
Szuper nap volt, amit a jól megérdemelt fagyival koronáztunk meg! Szerencsére volt a közelben Fragola Fagylaltozó #mentes fagyival is! 
Gondolom, hogy mást sem kellett altatni este!

 

- Eni -

Én még csak annyit fűznék hozzá Eni beszámolójához, hogy a kiránduláson készült képeket ebben az albumban tudjátok megnézni...és hogy még egszer ezer hálánk Ónodi Zsoltinak a szervezésért és előkészítésért! :)

- Csabi -

© 2017-2019 Békássy Csaba - Csabi mester. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.