A térdgyógyító sodrófa

Többek között azért imádom a munkámat, imádom, amit csinálok, mert a tanítványaimtól, vendégeimtől ilyen visszajelzéseket kapok.

Hiába tanítok én meg valamit, ha a tanítvány nem tapasztalatként éli meg, nem lesz haszna. Ellenben, ha tapasztalatként éli meg, akkor mélyen rögzül, és igazán hasznára válik.

Zsolti levelét osztom most meg Veletek. (Zsolti a Zen Power Taekwon-do Klub klubvezető helyettese)

Tags:
Dinnyés Andi a fitlabdán

Andi egy igazi harcos - pedig köze nincs a küzdősportos vonalhoz. Ő az életben nagy küzdő, és ezt az alábbi beszámolójából Ti is láthatjátok majd.

A legnehezebb helyzetekben sem adja fel, és én pedig büszke vagyok rá, hogy ennyi mindent tudtunk közösen átvészelni, megoldani, leküzdeni.

Andi elmúlt bő 3 évének beszámolója az ő tollából (billentyűzetéből)...

Tomi a sportos vállalkozó

"Most fél év távlatából elmondhatom, hogy ami kezdetben az edzés volt, az most már csak bemelegítés.
Visszatekintve nevetek most magamon, hogy mennyire béna voltam akkor még egy-egy feladatban és pl. egy fekvőtámaszt milyen bénán csináltam meg.
A közérzet, a mindennapi fittség érezhetően javult, igazi flow-ként élem meg sokszor az edzéseket."

Tags:
Norbi története

"Sokszor eszembe jutott, hogy "lemenjek az edzőterembe", de ehhez nem volt meg az önbizalmam. Mit keresnék én ott? Mit szólnának az ott levők a kezdeti bénázásaimhoz? - ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel magyaráztam meg magamnak, hogy miért ne menjek. Személyi edző kérdése is felmerült bennem, aminek a gondolatát hasonló kérdésekkel hárítottam el. Ma már tudom, hogy ezek teljesen buta kérdések és gondolatok voltak."

Tags:
Személyi edzés - Luki véleménye

"Közel 2 év alatt lement 4-5 kg, rengeteget fejlődtem, erősödtem és az izmaimat hatékonyabban tudom használni. Ennyi idő után is garantált izomlázzal és jóleső fáradtsággal megyek mindig haza az edzésekről. Plusz szerintem itt van a legjobb hangulat minden edzés közül, egy pillanatig nem érzem, hogy ne foglalkoznának velem 100%-os odafigyeléssel. :)"

Tags:
Previous Next

Kedves Csabi Mester!

Köszönöm,hogy részt vehettem az oktatáson. Igazad volt, másnapra megérkezett az izomláz ami még ma is érződik a rombuszizmokban a labdának köszönhetően. Így viszont estére meg van a program, nyújtani és lazítani.
Az óra felépítése számomra nagyon tetszett. Arányban volt a szöveges rész a gyakorlattal, a gyakorlat javára :)

Összegezve nagyon köszönöm, hogy egy ilyen hasznos és élvezetes oktatásban volt részem.

Csodás hetet kívánok

Üdv.
Noémi

Tags:

Jó hangulat, maximális szakmai tapasztalat és iránymutatás, valamint végtelen emberség volt jellemző minden órára! Köszönöm az élményt, és hogy megismerhettelek, hamarosan találkozunk!

Nagy Márti

Először is azzal kezdeném, hogy nagyon jól éreztem magam, az edzéseken. Kicsit félve indultam neki, mert nem szerettem volna olyan személyi edzőhöz kerülni aki nem elég felkészült! Szerencsére, erről szó sem volt, mert egy nagyon felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező Embert ismertem meg a személyedben. Soha, egy pillanatig sem éreztem, hogy szégyenkeznem kellene, akár a túlsúlyom, akár a mozgásom miatt! Sőt, folyamatosan pozitív megerősítésben volt részem! :)

Tags:
Büszkeség - Enikő 1 éve

1 év, 10 kg mínusz és egyre növekvő önbizalom és kitartás. Ezzel tudnám leginkább jellemezni az elmúlt 1 évemet, és az edzéseket. Önbizalmat ad, hogy olyan feladatokat is meg tudok csinálni, amiről én még nem is gondoltam, hogy képes vagyok, de az edzőm már látja. És mikor tényleg megcsináltam, és végeztem az edzéssel, az örömmel tölt el, és csak még inkább motivál, hogy még tovább fejlődjek.

Enikő portfólió 3

Tags:

1. oldal / 2

© 2017-2019 Békássy Csaba - Csabi mester. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.