Személyi edzés

Mivel kicsi az esély rá, hogy minden fizikai képességeddel képben legyek az első alkalommal, ezért egy FMS szűréssel és egy konzultációval kezdünk. Ezután jön csak az adott állapotodhoz és célodhoz mérten az edzés, ami elsőre tűnhet túl könnyűnek, de mégis alaposan megdolgoztat...

Hogy is van ez?

Táplálkozási tanácsadás

Nem támogatom a rövid távú, kalória szegény, egyhangú fogyókúrákat/diétákat. Az életmódváltásban hiszek, a tudatosságban, és a kitartásban. Ha az ember igazán akarja, az új és megterhelőnek számító dolgok pár héten belül a rutinjaivá válnak. Megőrizheti egészségét, javíthat az életminőségén, miközben jól rézi magát a bőrében!

Miből áll egy Enitime étrend?

Kedvezmények

A megfelelő tápanyag bevitel alapvető mind a sportolás, a munkavégzés, a tanulás szempontjából. Legyen a cél fogyás, állóképesség növelés, vizsgára felkészülés, vagy stresszes életmód. Szeretem az olyan termékeket, amik támogatják a szervezetünket, jó minőségűek és könnyen beszerezhetőek.

Melyek ezek a termékek?

Itt a Te időd, és a hatalmas lehetőség! KÖNNYEN EMÉSZTHETŐEN -
INTENZÍV, 2 HÓNAPOS ÉTREND- ÉS ÉLETMÓDVÁLTÓ!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályafutásom egyik legizgalmasabb korszakát köszönhetem immár 5 ilyen programnak (visszajelzések ITT), melyek keretein belül sok csodálatos embert ismerhettem meg, és segíthettem életmódot váltani, fogyni, egészségesen táplálkozni.
Mindig szeretettel és hálával gondolok vissza a csoportokra, és úgy érzem, itt a tökéletes pillanat ismét útjára indítani egy ilyen csoportot, ami pedig számodra lehet, hogy egy égi jel.

Tags:
EDZŐTERMI PROTOKOLL

Minden edzőteremben meg van határozva a házirend, amit a recepció környékén, vagy a weboldalon megtalálsz!
Mint edző, és szolgáltató, mi is felállítottuk az edzőterem feltételeihez igazodó házirendünket, a kellemesebb és zökkenőmentesebb közös munka érdekében.

Allergének a vendéglátásban, avagy szabad-e kérdezni?

Mi „mentesen” táplálkozók sokszor meg vagyunk lőve. A probléma nem csak ott van, hogy kevés helyen tudunk percekig tartó vacillálás
és az étlap többszöri átlapozása nélkül választani, hanem ott, hogy sok esetben nem készülnek fel az éttermi dolgozók (sem a felszolgáló, sem pedig a szakács/séf) az általunk feltett kérdésre: Mely ételeiket fogyaszthatjuk, mi allergiásak?

Tags:
Önfejlesztő könyvajánló

Ez az írásom egy kissé rendhagyó lesz…
És hosszú is, de ezt talán már megszoktátok.
Ugyan nem edzésről, nem étkezésről szól, sokkal inkább a lélekről, de úgy gondolom, hogy az egészséges életmód alapja az egészséges lélek és mentalitás.
Gondolkodásunk sokban meghatározza a hangulatunkat, a cselekedeteinket.

Tags:
40 napos nagyböjt

Annyira várjuk a tavaszt, hogy ma már hamvazószerda van!
Ez a 40 napos nagyböjt kezdete, ami Húsvétkor, nagyszombaton ér véget.

Ez az időszak a bűnbánatról, a megtisztulásról - erről lesz szó - és Jézus Krisztus feltámadásának ünnepléséről szól.

De hogy is néz ki ez a táplálkozásban? 

Tags:
A legalapvetőbb vizsgálatok

Minden új kliensemmel folytatott konzultáció során górcső alá vesszük az életmódjukat, hogy a lehető legmegfelelőbb étrendet állítsam össze a számukra, melyet rendszerint kiegészítek életmód tanácsokkal is.
Amennyiben szükséges, ebben a cikkben említett vizsgálatok elvégzését is tanácsolom Nekik is...

Tags:
Magamépítőidő - a tünetek, panaszok

Ahogy a panaszaim is általánosak, a körülmények is, amik létrehozták őket.
Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek az alábbiak alapján zajlanak a napjai...
Már csak azért is, mert sokakkal beszélgetek az életmódjukról az edzés és táplálkozás kapcsán is, és jellemző probléma a túlterheltség, minden szempontból.

Tags:
Magamépitőidő - miért van erre szükség?

Az utóbbi időben nem figyeltem magamra eléggé, mert többek közt a munka volt az első és megfelelni minden téren.
Ennek az lett a következménye, hogy az alábbi panaszaim alakultak ki, amik igen nagy hatással vannak a hétköznapjaimra, munkámra, kapcsolataimra. Vagyis az életemre, az egészségemre.
Ezek nem egyedi panaszok, azt tapasztalom, hogy sokan mások is küzdenek velük.

Tags:
A környezeti hatások és a mikrobiom

 

Ezzel a témával az orvostudomány nem olyan régóta foglalkozik, ezért sokan még nem is hallottak róla, de úgy gondolom, hogy az egészségmegőrzés szempontjából ez a jövőnk.
A mikrobiom a mikrobák (mikrobioták) összessége, amelyek velünk, bennünk, rajtunk élnek, táplálnak, védenek, valamint időnként kihasználnak minket.

Tags:
Previous Next

Szóval, hogyan bírom tartani a mentes táplálkozást?
Rengetegszer hallgattam az elmúlt években, hogy de csak ezt az egy szeletet edd meg, ettől nem lesz semmi bajod, nem ettől fogsz elhízni. Kísértések és már-már erőszakos megnyilvánulások folyamatosan..
Sokan nem értettek meg, miközben én csak próbáltam megtalálni az utam, megtalálni a számomra jó és kellemes módot.

Tags:
Previous Next

2014:
Elvégeztem a sportedző képzést, ahol tovább tanulhattam a táplálkozásról.
Elmélyültem a táplálkozás személyre szabásában. Hiszen nem vagyunk egyformák, és míg más zabálja a szénhidrátot és szálkás, addig nekem csak kopog tőle a szemem és semmit nem fejlődök...

Tags:
Previous Next

2013.
Túl voltam hajtva, munka, suli, heteken át csak egy szabadnap. Le voltam terhelve rengeteg új kihívással. Barátaimmal töltöttem a fennmaradó szabadidőm, mégis nagyon magányos voltam.
A nőiségem csorbát szenvedett. 3 hónapot kihagytam az edzésekből, mert volt, hogy már 2 órát ültem a teremben, mire nekiálltam. 

Tags:
© 2017-2019 Marton Enikő és Békássy Csaba. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.