Személyi edzés

Mivel kicsi az esély rá, hogy minden fizikai képességeddel képben legyek az első alkalommal, ezért egy FMS szűréssel és egy konzultációval kezdünk. Ezután jön csak az adott állapotodhoz és célodhoz mérten az edzés, ami elsőre tűnhet túl könnyűnek, de mégis alaposan megdolgoztat...

Hogy is van ez?

Táplálkozási tanácsadás

Nem támogatom a rövid távú, kalória szegény, egyhangú fogyókúrákat/diétákat. Az életmódváltásban hiszek, a tudatosságban, és a kitartásban. Ha az ember igazán akarja, az új és megterhelőnek számító dolgok pár héten belül a rutinjaivá válnak. Megőrizheti egészségét, javíthat az életminőségén, miközben jól rézi magát a bőrében!

Miből áll egy Enitime étrend?

Kedvezmények

A megfelelő tápanyag bevitel alapvető mind a sportolás, a munkavégzés, a tanulás szempontjából. Legyen a cél fogyás, állóképesség növelés, vizsgára felkészülés, vagy stresszes életmód. Szeretem az olyan termékeket, amik támogatják a szervezetünket, jó minőségűek és könnyen beszerezhetőek.

Melyek ezek a termékek?
Previous Next

Egyenesben

2014:
Elvégeztem a sportedző képzést, ahol tovább tanulhattam a táplálkozásról.
Elmélyültem a táplálkozás személyre szabásában. Hiszen nem vagyunk egyformák, és míg más zabálja a szénhidrátot és szálkás, addig nekem csak kopog tőle a szemem és semmit nem fejlődök...

Figyelembe vettem a testalkatokat, az anyagcsere folyamatokat, az életmódot, az edzés típusát, intenzitását, hogy mikor zajlik, mennyit alszik az ember. Az eddig homályos kép kezdett kikristályosodni.


És végre már több egészséges recept volt a kezemben, mint a „2 tojás, egy banán palcsi”.
Nyáron visszavettem a cottage cheese-t és a joghurtot az étrendembe, mert nagyon hiányzott. Egyből jöttek a panaszok, és a riadalom, hogy mibe keverhetem magam megint, tudván, hogy az élelmiszeripari tejtermékek mennyire minősíthetetlenek.
Újra próbáltam a ketogén diétát, mert attól nagyon jól voltam, napi 3 étkezés is elég volt és tele voltam energiával. Nehéz volt tejtermék nélkül és megint puffadtam. Nem is erőltettem.
Maradtam a jól beváltnál, csak kiépítettem egy rendszert, és ha megkívántam valamit, amiről tudtam, hogy egészséges az összetevőit tekintve, megettem.

2015:
Elvégeztem az első táplálkozási tanácsadó és sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanfolyamom.
A személyi edzést kiegészítettem személyre szabott étrendekkel, amik azóta hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Büszke vagyok rá, hogy az akkori munkahelyemen, az edzőteremben én voltam az egyetlen táplálkozási tanácsadó.

2016:
Egy újabb iskolával (nemzetközi szakedző) és további táplálkozási ismeretekkel lettem gazdagabb, és imádtam a paleo desszerteket. 

Az a megtiszteltetés ért, hogy Tatarek Rezső felkért, legyek a 4Life életmódváltó programjának egyik edzője, sőt a „dietetikusa” (végzettségemet tekintve, a táplálkozási tanácsadó a megfelelő megnevezés).

A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy Rezsi teljes mértékig rám bízta a kaja részt. Ennek az lett az eredménye, hogy rengeteg munkával és a legjobb tudásommal összeraktam egy 2 hónapos életmódváltó táplálkozás programot. Sokat tanultam belőle, hisz a résztvevők folyamatosan bombáztak a kérdéseikkel. Reggel-este, személyesen, e-mailben és a program zárt csoportjában is. Igyekeztem a miértekre is választ adni.
A visszajelzések és az elért eredmények a mai napig nagy büszkeséggel töltenek el! 

2017. Októbere óta nem vagyok jelen ebben a programban, azonban sok addigi résztvevővel a mai napig tartom a kapcsolatot. Azóta továbbfejlesztettem a tudásom, és kezd összeállni egy nagyon komoly anyag, amivel hamarosan szeretnék előrukkolni és még több embernek segíteni, eligazodni a tudatos és egészséges táplálkozásban.

Az elmúlt évek alatt sok szakmai anyagot olvastam, könyvek, cikkek formájában. Folyamatosan képzésekre, szemináriumokra járok, vagy online képzem magam. Gyakorlatilag erről szól minden napom. Ez egy külön tudományág, ami miatt végképp nem tudom megunni. 

Ebben az évben részt vettem egy hormonális táplálkozás képzésen és egy másik sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés képzésen, elindítottam az
Enitime - Étrend & Edzés oladalam, és a zárt KajaEnciklopédia csoportomat Facebook-on.

Majd 2018-ban egy életmód- és táplálkozási tanácsadó, emelt szintű képzésen is volt lehetőségem részt venni.

Ezek a képzések minden alkalommal megerősítettek abban, amiben hiszek, abban is, hogy nem kell feltétlenül ételintoleranciával élni ahhoz, hogy kizárjuk a glutént, a tejtermékeket, a finomított élelmiszereket az étrendünkből.

 

Befejező részek a következő bejegyzésben!

 

- Eni -

 

Tags:
© 2017-2019 Marton Enikő és Békássy Csaba. Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.