A cukorbetegség nem akadály

Egy hete kaptam ezt a visszajelzést. Október 26-án küldtem el az Antinak az étrendjét, és azóta lement még egy kiló, így már -6 kg-nál tartunk!
Érdemes végigolvasni! 

"Szia!

Igen, már -5 kg-nál tartok.
Ami nagy változás, hogy teljesen elmúltak azok a falási rohamok amik korábban egy-egy diéta alatt időnként felmerültek.Ha csak ettem egy kis csaló kaját, pl valami tésztát vagy szénhidrátot, akkor utána nem volt megállás.
Most azzal, hogy reggel és este eszem 1-1 szelet teljes kiőrlésű vagy 100% rozs kenyeret nincs az az iszonyú éhség, mint korábban a szénhidrát evés után.
Cukor és tej is elhagyásra került.
Túró és tejföl néha van túrógombóc formában, zabliszttel persze.

A fogyás lassabban megy mint korábban, de abszolút tartható a diéta.

Köszi

Anti"

Anti mellékvese típus, ami azt jelenti, hogy számára a szénhidrát és a tejtermékek megengedettek, mivel ezek serkentik a pajzsmirigyet és az agyalapi mirigyet, ezáltal javítva az egyensúlyt. A szénhidrát a nap első részében mindenképpen teljes kiőrlésű és lassú felszívódású kell, hogy legyen a számára, és este is étkezhet így.

Meg kell, hogy említsem, csak hogy ne legyen félreértés:
Én nem támogatom a tej és glutén fogyasztást, Ő típusa és az állapota miatt is kivételes eset.
És én csak tanácsot adhatok!

Érdemes tudni, hogy cukorbeteg, beállított gyógyszeres kezelés alatt áll! Az orvosi kontroll az Ő esetében elengedhetetlen!

Ezért is nagy dolog számomra ez az eredmény, hisz a vércukrát sikerül szinten tartanunk és nem hullámzik az energiaszintje sem!
Így a személyre szabott étrendre való átállás mellett kitartóan és szorgalmasan tud járni személyi edzésre, heti 3x Csabi mesterhez!
Nagyon szépen halad, és 4 hét elteltével ez egy gyönyörű eredmény!
Büszkék vagyunk Rá is!

Eni

© 2017-2019 Marton Enikő és Békássy Csaba - Minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.