Previous Next

Masszázshenger-oktatás

Edzéseken rendszeresen emlegetem, hogy mennyire hasznos az SMR hengerek, azaz masszázshengerek használata. Edzés előtt, edzés után, regenerációhoz, az izomláz csökkentésére, a narancsbőr eltüntetésére...

Sajnos általában nincs elég időnk a teljes test kezelésén végigmenni. Ezért SMR Szakértőként rendszeresen tartok kiscsoportos masszázshenger-oktatást "HENGEREZZ VELEM" néven. Ezeken a workshopokon részletesen bemutatom a masszázshenger használatát. Végigmegyünk a teljes testen, és kipróbálhatsz többféle hengert is, hogy tudd, melyik számodra az ideális.

A következő HENGEREZZ VELEM alkalmak időpontja(i):

  • 2019. szeptember - pontos időpont és helyszín itt a holnapon vagy a Facebook oldalamon látható majd

 

Ha itt nem találsz aktuális időpontot, akkor kövesd kérlek a Facebook oldalam, ahol naprakész információkkal szolgálok a Hengerezz Velem eseményekről is:

Csabi mester a Facebookon

Ha érdekel a masszázshenger használata, az alábbi kék gombra vagy a képre kattintva bővebbet is megtudhatsz a Hengerezz Velem Workshopokról, és akár jelentkezni is tudsz a következő alkalomra.

 

Hengerezz Velem Workshopok

 

Hengerezz Velem Workshop

 

Ha érdekel, mit mondtak azok, akik már részt vettek Hengerezz Velem kurzuson, itt van néhány vélemény:

Kedves Csabi Mester!
Köszönöm,hogy részt vehettem az oktatáson. Igazad volt, másnapra megérkezett az izomláz ami még ma is érződik a rombuszizmokban a labdának köszönhetően. Így viszont estére meg van a program, nyújtani és lazítani.
Az óra felépítése számomra nagyon tetszett. Arányban volt a szöveges rész a gyakorlattal, a gyakorlat javára :)
Összegezve nagyon köszönöm, hogy egy ilyen hasznos és élvezetes oktatásban volt részem.
Csodás hetet kívánok
Üdv.
Noémi 


Szia Csabi!
A képzésen, nagyon sok hasznos dolgokat tanultam, mint elméletileg, mint gyakorlatilag a henger helyes használatával kapcsolatban.
A felső testrészemet nem nagyon hengereztem idáig, mivel hiányoztak a megfelelő technikák, de most már beépítem a gyakorlatsorba ezeket is.
Köszönök mindent, üdv Menya.
Enyingi László, Taekwon-do mester, V. dan

A Hengerezz Velem kurzusok eseményei a Facebook oldalamon is megtalálhatók, kövesd az oldalt, és látni fogod, mikor meghirdetem a következő alkalmat.

https://www.facebook.com/csabimestercoach/

Az alábbi videóban ízelítőt kaphatsz arról, hogyan használjuk majd a hengert.

A Csabi mester YouTube csatornán találsz még további hasznos videókat a henger használatáról.

Ha kérdésed van, vagy éppen nincs kiírva Neked megfelelő csoportos oktatási időpont, de szeretnéd megtanulni az SMR hengerek és egyéb eszközök szakszerű használatát, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken:

E-mail    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Facebook    /csabimestercoach
Telefon    +36-20-349-3822

 

Az ikonok az icon8.com oldalról származnak.

© 2017-2020 Békássy Csaba - minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.