Az én utam

Az én utam

Bár 1995 óta tartok edzéseket (taekwon-do), mindössze 2015-ben mertem meglépni, hogy feladom a műszaki pályát a multivilágban, és főállású edző leszek.

Ám mivel törekszem a stabilitásra, biztonságra, ezért mégis csak megtartottam egy „lábnak” a mérnöki tanácsadást, trénerkedést is – projekt jelleggel. Ez azt jelentette, hogy azokon a napokon, amikor nem tartottam edzést napközben, sokszor szervizekben, autós cégeknél dolgoztam – egészen a múlt hétig.

Ez egyrészt jól jött anyagilag, másrészt nem tagadom, hogy az elmúlt másfél-két évet is segített túlélni, segített talpon maradni.

Azonban továbbra is úgy éreztem, hogy ez nem az én utam.

A Zen Power Sportcentrumban funkcionális edzőként és taekwon-do instruktorként is olyanokkal dolgozhatok együtt, akiknek valami értékeset tudok adni, és akik ezáltal engem is építenek, tanítanak – legyen szó erőnléti vagy harcművészeti edzésekről.

Így végleg leadtam a tanácsadói projekteket, hogy mostantól csak az edzői munkámra, a sportolóimra és a Zen Power Sportcentrumra tudjak koncentrálni.

Mert úgy érzem, ez az én utam.

Már az utolsó projekt lezárása utáni pár napban is sokkal jobban éreztem magam, tele vagyok tervekkel, energiával, lendülettel.

Remélem ezt Te is érezni fogod az edzéseink és a tananyagaim, cikkeim minőségén.

Az én utam

Te tudod, érzed, látod, mi a Te utad? Írd meg nekem, kíváncsi vagyok rá!

Kívánok szép hetet, jó edzéseket Neked / Nekünk, maradj mozgásban!

Üdv,

Csabi


Funkcionális személyi edzés: https://csabimester.hu/szemelyi-edzes/

ITF Taekwon-do oktatás: https://zenpower.hu/

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük