Babics Enikővel

Büszkeség – Enikő 1 éve

1 év, 10 kg mínusz és egyre növekvő önbizalom és kitartás. Ezzel tudnám leginkább jellemezni az elmúlt 1 évemet, és az edzéseket. Önbizalmat ad, hogy olyan feladatokat is meg tudok csinálni, amiről én még nem is gondoltam, hogy képes vagyok, de az edzőm már látja. És mikor tényleg megcsináltam, és végeztem az edzéssel, az örömmel tölt el, és csak még inkább motivál, hogy még tovább fejlődjek.

Enikő portfólió 3

De tudom, hogy menni fog, hiszen Csabi is végig motivál edzés közben, és segít, és ha ő hisz bennem, abban hogy képes vagyok rá, akkor én is elhiszem és még többet, még jobban teljesítek. Végig motivál és lelkesít, nem úgy mint egy edző, hanem mint egy vérbeli tanár, avagy mester, hiszen Ő az is.

Enikő bolgár guggolás

Az elején azt sem tudtam mi fán terem a személyi edző, ma már vitába is szállok vele egy-egy gyakorlat kapcsán. De az elején, mikor eldöntöttem, hogy változtatok, és hogy ehhez segítségre van szükségem elkezdtem utána kérdezősködni ismerősöknél, aki már járt személyi edzőnél. Sokféle választ kaptam vissza, ami miatt Csabi mellett döntöttem, az az volt, hogy teljesen személyre szabta az edzést – felmérés után. Nem sablonokat kaptam, hogy rám nézett és akkor 20 perc tekerés és 50 guggolás. 

Enikő előtte

A fizikai állapotom folyamatos ellenőrzés alatt van, és ha jelzem hogy valahol valami nem működik a legjobban, vagy fáj, akkor akár az előre elkészített edzést is át tudja alakítani helyben, hogy ne legyen nagyobb baj.

Edzések alatt megnyugtató a jelenléte, hogy tudom, hogy bármit is rosszul csinálok, ott van és segít és kijavít.

Hihetetlen türelme van, így képes akár 4x is kedvesen elmagyarázni a feladatot, ha netán nehézségem akad 1-1 feladattal (nem kell ehhez nehéznek lennie).

De a szavak helyett beszéljenek a tettek. Ha változtatni szeretnél, határozd el magad, és tegyél érte. Gyere és próbáld ki Csabi edzését, és döntsd el magad, hogy mennyire igaz az amit leírtam.

Enikő portfólió 70

Babics Enikő, 2017.03.21.


Ha érdekel, hogyan dolgozom személyi edzőként, olvasd el ezen az oldalon a részletes leírást a személyi edzésekről.

Amennyiben kérdésed van, vagy időpontot szeretnél egyeztetni, kérlek keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Békássy Csaba – Csabi mester

E-mail   csabimester@csabimester.hu 
Facebook   /csabimestercoach
Telefon   +36-20-349-3822
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük